Tom Johnsson even uit de strijd

24-04-tjOp 16 Mei jongstleden reed de Zweedse Coming man Tom Johnsson een wedstrijd tellend voor het Zweedse kampioenschap voor Teams, daarbij uitkomend voor zijn club; Stenungsund MS.

In de tweede heat viel hij zwaar en bezeerde zich daarbij aan de rechter schouder en bovenarm. Het viel hem daarna niet mee om te finishen, want hij had weinig kracht meer in die arm. Enige dagen nadien was er een wedstrijd in Alingsås. Daar reed Tom alle drie de heats, maar had veel pijn in de schouder en geen kracht genoeg.

Tijdens de wedstrijden op 23-24 mei tellend voor het Open Zweeds kampioenschap in Eksjö zette Tom weer aan. Maar nadat de kwalificatie lukte ging een dag later Tom in de derde ronde uit de strijd. De pijn was te erg en men besloot om niet verder te gaan. De dag erna is Tom gezien door dokter Sten Björnum die als diagnose stelde dat er een bot los zat en dat enkele spieren los lagen van een bot.

Zodoende is Tom genoodzaakt om met rust de boel op natuurlijke wijze te laten helen. Hopelijk komt hij weer aan de start bij de vierde ronde in het Open Zweeds kampioenschap op 27-28 juni in Tibro. Onderwijl heeft Tom een nieuwe website: www.tomjohnsson.com